Eu-s pályázatok! Pályázatfigyelés - pályázatkeresés 2022

Pályázatfigyelő, pályázatkereső 2022

Pályázatfigyelő, pályázatkereső 2022

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal pályázata

2015. szeptember 24. - Neetro

A nem mezőgazdasági tevékenységgé történő diverzifikálásra nyújtandó támogatás igénybevételére jogosult az az Ügyfél, akinek a korábbi évben a mezőgazdasági tevékenységből származó árbevétele a teljes árbevételének 50%-át meghaladta.

A tervezett tevékenységnek legkésőbb az első kifizetési kérelem benyújtásakor szerepelnie kell az Ügyfél adóhatósághoz bejelentett tevékenységei között vagy a támogatási kérelem benyújtásával vállalnia kell, hogy a támogatás jóváhagyását követően az első kifizetési kérelem benyújtásának időpontjáig mikro-vállalkozást hoz létre.

Támogatás olyan, település bel- vagy külterületén megvalósuló fejlesztéshez igényelhető, ahol a támogatási kérelem benyújtásának időpontjában:

a) a természetes személy Ügyfél lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel

b) a jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság Ügyfél székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkezik.

A támogatás mértéke:

a) hátrányos helyzetű területen megvalósuló fejlesztés esetén az összes elszámolható kiadás 65%-a, de legfeljebb 35.000.000,- Ft;

b) egyéb területen megvalósuló fejlesztés esetén az összes elszámolható kiadás 60%-a, de legfeljebb 35.000.000,- Ft.

A pályázati kiírás szerinti ingatlanhoz kapcsolódó kisléptékű infrastruktúra-fejlesztésre legfeljebb 10.000.000,- Ft támogatás nyújtható.

A pályázati kiírás szerinti minőségbiztosítási és környezetirányítási rendszer, szabvány bevezetésére legfeljebb 2.500.000,- Ft támogatás nyújtható.

A támogatás igényelhető:

Szálláshelyfejlesztés, valamint turisztikai szolgáltatásfejlesztés (falusi turizmus, gyermek- és és ifjúsági turizmus) tárgykörökben, az alábbi témákhoz kapcsolódóan:

a)  agroturisztikai szolgáltató tevékenység,

b)  lovas turisztikai szolgáltatás,

c)  vadászturizmus,

d)  erdei turizmus,

e)  horgászturizmus,

f)   vízi turizmus,  és

g)  borturizmus.

A bejegyzés trackback címe:

https://palyazatfigyelo-info.blog.hu/api/trackback/id/tr177819116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisztofer És Timcso 2016.12.22. 12:19:52

Pájázni szeretnék itt az email címem lt77142@freemail.hu
süti beállítások módosítása